Újra indul a GTR Masters MWTCR 2021 őszi bajnoksága

A szabadságok és könnyedebb témájú nyári bajnokságok után, szeptember 15-én újra elstartol a GTR MASTERS által szervezett WTCR bajnokság!

A versenynaptár és az induláshoz szükséges információk a bajnokság oldalán találhatók.

Jó hír, hogy újra a teljes mostorsport részlegünk képviselteti magát ezen a bajnokságon, viszont az autó és a csapat felosztás változott a korábbiakhoz képest.

Mivel továbbra is maximalizálva van 3 főre a csapatok létszáma, így a következő felállást választottuk:

Zengo-eSport.eu

Renault csapat

Pilóták:
#33 Bozsó Marci
#7 Faragó Imi
#34 Gera András

Autó:
Renault Mégane RS TCR

Új csapat-felállás: Bozsó Marci Tavaszi bajnokságban nyújtott teljesítménye alapján felmerült, hogy pontjaival erősítse csapatunkat. Nem titkolt célunk a csapatot dobogóra juttatni, ami az előző szezonon majdnem sikerült.

Új autó: a szezon nekifutása előtt három kiválasztott autót teszeltünk különböző pályákon, és erre esett a választásunk. A cél az volt, hogy egy versenyképes technikával vágjunk neki az idénynek, minél közelebb autózzunk az élmezőnyhöz és ezáltal minél több pontot gyűjtsünk.
A másik két autó közül a SEAT azért nem került képbe, mert várhatóan sokan fogják választani, látva a korábbi szerepléseit. A harmadik technika az Alfa Romeo lett volna. Nagyon hasonlók a tulajdonságaik a Renault-val, de inkább utóbbit választottuk.

Zengo-eSport.hu

Alfa csapat

Pilóták:
#55 Szabó Csaba
#31 Zsigovics Peti

Autó:
Alfa Romeo Giulietta TCR

Peti és Csabi is egy ütős technikával vágnak neki a szezonnak, de természetesen a közös munkát és felkészülést ez nem befolyásolja.

Hajrá és drukkoljatok nekünk! Kövessétek híreinket itt a Blog-on és Facebook-on!