r3e_blog

Raceroom – WTCR 2019 Season 6 (Beginner)

Véget ért az Actrollvision által megrendezett, 20 fordulóból (10 helyszínből) álló versenysorozata.

Szabó Csaba versenyzőnk a 7 fordulónál csatlakozott be a küzdelmekbe és végül a 21 indulóból álló mezőnyben a 12. helyen végzett.

Ezúton is gratulálunk!

Már régóta követem az Actrollvision közösség felületeit, először a Twitch csatornára figyeltem fel, ahol napi szinten (!!!) TV minőségű élő kommentár kíséretében nézhetjük az oldal szimulátoros futamait!

Ahogy véget ért a GTR-Masters SEAT bajnoksága, beneveztem a Raceroomos WTCR beginner mezőnyébe egy Volkswagen Golf GTI TCR volánja mögött. Bár az első 3 futam már lement, így közben becsatlakozva is izgalmas futamok elé néztem.

Az oldal ranking rendszere nagyon látványosan mutatja a játékosok aktuális szintjét így lehet kalkulálni hogy kiket várhatunk a tabella első felébe. A Raceroomos WTCR autók fizikája pedig nagyon élethűen működik, így nem egyszer volt, hogy szó szerint test-test (vagyis kaszni-kaszni) elleni küzdelmet folytattunk a jobb pozícióért. Mivel ez egy kezdő mezőny volt, főleg a hátsó pozíciókban előfordultak komolyabb incidensek is. Ezeket a szokásos módon lehet jelenteni az oldalon. Én szerencsére kimaradtam belőlük. 🙂

A végső győztes a végig stabilan versenyző szerb Nenad Vladisavljevic lett 4 futamgyőzelemmel, és további 8 pódium helyezéssel. Én a legjobb helyezést Mid Ohio aszfaltján tudtam megcsípni, egy 6. és 7. helyet a két egymást követő futamon, végül összesítésben a 12-ik helyen zártam a bajnokságot.

Golf TCR

A bajnokság végleges sorrendjét itt éritek el: Link